10 onderhoud tips voor je sieraden

sieraden gemaakt van leer vind je bij handmade by sjiek

10 - gratis - onderhoud tips voor je sieraden!


Aangezien de shop van Handmade by Sjiek gevuld is met heel veel sieraden, van leer en stainless steel tot kralen krijg ik regelmatig krijg ik de vraag "Ik wil graag zo lang mogelijk genieten van mijn sieraden, hoe kan ik nu het beste voor mijn sieraden zorgen?"

Kan ik mijn sieraden dragen tijdens huishoudelijke taken? En hoe zit het met douchen? En met slapen? En dan hebben we het nog niet gehad over hoe je het beste je sieraden kunt opbergen. Dit zijn even enkele vragen, je snapt dat ik er nog meer krijg, en ik wil jou graag helpen. Daarom heb ik besloten om 10 tips op te schrijven, zodat je je sieraden in goede conditie blijven zodat je er optimaal van kunt genieten. Check ze hier!

Enjoy! ♡

Liefs Marij

Meer berichten

0 opmerkingen

Laat een reactie achter

Alle blogreacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd