10 onderhoud tips voor je sieraden


10 onderhoud tips voor je sieraden

Regelmatig krijg ik de vraag, hoe kan ik zorgen dat ik zo lang mogelijk, en optimaal, kan genieten van mijn sieraden? En ook of leer samen gaat met water. Maar ook vragen hoe je je sieraden het beste kan opbergen. Daarom besloot ik om een kort én krachtige flyer te maken waarop 10 onderhoud tips voor je sieraden staan. Altijd handig om eens te bekijken én natuurlijk om de tips uit te voeren. Heb je nog andere vragen? Stel ze me gerust! Ik help je graag verder. Happy armcandy, i love it! 

Klik op deze link en ontvang de 10 tips (gratis)!

Enjoy! 


Let's rock this day!


Liefs Marij

 

 

sieraden vind je bij handmade by sjiek

 

 

Meer berichten

0 opmerkingen

Laat een reactie achter

Alle blogreacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd