Artikel over de herinneringssieraden in het magazine NEL


Magazine Nel, herinneringssieraden in samenwerking met Make a Memory en Handmade by Sjiek


In het magazine NEL (Never Ending Love, een trots tijdschrift voor ouders van een overleden kind) staat een heel mooi artikel over de herinneringssieraden die ik mag maken, exclusief voor Stichting Make a Memory. Op de foto zie je het artikel, en onder de foto heb ik de tijd geplaatst zoals je deze terug vind in het artikel.

Mooi en dankbaar dat mijn sieraden zo'n mooie plek hebben gekregen in dit waardevolle tijdschrift. Wat ik nog even wil aanhalen is dat het tijdschrift niet alleen voor ouders van een overleden kind is, maar het is ook een waardevol tijdschrift voor familie, vrienden, buren, collega's die in hun omgeving een dergelijke situatie mee maken, en natuurlijk de professionals niet te vergeten. 


Het artikel: 

 


Een tastbare herinnering

Om te dragen, aan te raken en verbondenheid te voelen voor altijd dichtbij!

Soms komen door verdrietige omstandigheden juist de mooiste dingen samen. Zo ook het contact tussen Marij van Handmade by Sjiek en Rian van Stichting Make a Memory. 

Uit ervaring weet Marij hoe belangrijk een blijvende herinnering kan zijn aan een bijzonder maar ook intens verdrietig moment. De fotoreportage gemaakt door Make a Memory is voor ons van onschatbare waarde en daarom hebben we onze krachten gebundeld in de vorm van een mooie sieradenlijn. Een sieraad met een speciale emotionele waarde, een sieraad waardoor je kindje altijd bij je is. Voor altijd dichtbij, ik draag je bij me. 

De armbanden zijn los, maar ook als set te koop, een armband voor jou én een armbandje voor je (overleden) kindje. Gezien de omstandigheden worden de sieraden snel geleverd, de bestelling zal nog op dezelfde dag verzonden worden. 

De armbanden zijn te bestellen op www.troost.nl (en op de site van Handmade by Sjiek). Troost.nl is een onderdeel van Stichting Make a Memory. Speciaal ontworpen voor Make a Memory en exclusief verkrijgbaar bij Handmade by Sjiek. De sieraden worden met veel liefde en zorg gemaakt. 

www.makeamemory.nl
Een blijvende herinnering die ouders troost biedt en wezenlijk kan helpen bij de verwerking van het verlies. 

www.troost.nl
Voor het helpen om je weg te vinden bij verlies, afscheid & gemis.

 


 

 


herinneringssieraden met een hartje of sterretje, ter herinnering aan jouw overleden kindje, bij Handmade by Sjiek!

Herinneringssieraden Make a Memory, gemaakt door Handmade by Sjiek

 L
et's rock this day!Liefs Marij

 

inschrijven nieuwsbrief handmade by sjiek


Meer berichten

0 opmerkingen

Laat een reactie achter

Alle blogreacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd