Brievenbuscadeautjes; Get Inspired!

brievenbuscadeautje voor dames met een vacht sleutelhanger en minimalistisch oorbellen gemaakt van stainless steel shop je bij handmade by sjiek!

 

Get inspired; Brievenbuscadeautjes!


Helemaal hot en trendy zijn momenteel de brievenbuscadeautjes. En ik snap wel waarom! Cadeautjes die direct bij de ontvanger bezorgd kunnen worden, jij kunt vanuit je luie stoel een mooi item voor de ontvanger uitzoeken en deze wordt fijn door de brievenbus geleverd. Super fijn én handig. Wat is fijn om de ander te laten weten dat je aan ze denkt. Dat je blij bent met haar in je leven en dat je elkaar weer snel een real-hugh wilt geven, of dat je aan haar denkt bij die ene belangrijke gebeurtenis waar ze op aan het wachten is. Of gewoon zo maar, om te zeggen dat je blij bent met de ander. We er op een andere manier een feestje van!  Een feestje via de brievenbus en daarbij ga ik, Marij van Handmade by Sjiek!, je helpen.Happy armcandy alert!

Sieraden – en accessoires – zijn een gegarandeerd succes om een ander mee te verrassen. Je kunt zo groot, en zo klein, uitpakken als je wilt. Maar een ding is zeker, en dat is dat je met sieraden altijd goed zit. Kies je voor een grove en stoere wikkel of toch liever voor een minimalistische armband? Of juist voor een happy earcandy? Alles kan en alles mag. Doordat er een groot assortiment in de shop staat kun je kiezen wat bij degene past.
 
En uiteraard kun je ook heel groot uitpakken door iemand te verrassen met een tas of een mystery sieraden box, alleen gaan deze net niet (😉) door de brievenbus passen. Maar zeker ook erg leuk! En dan wil ik nog even een speciaal podium bieden aan onze nieuwe, vers van de pers collectie sleutelhangers en vacht portemonneetjes. Helemaal trendy en van nu door het vacht leer wat hierbij gebruikt worden. 

En vind je het toch lastig om een keuze te maken, wat dacht je dan van een fysieke cadeau bon of een digitale cadeau bon? Daarmee scoor je ook altijd!

 

 blog brievenbuscadeautjes met sieraden

Handig én leuk om iemand te verrassen

Handig is het zeker, je kunt lekker vanuit je bank of luie stoel shoppen en je cadeau bij de ander thuis laten bezorgen. Gegarandeerd blije en verraste gezichten! Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ga ik voor je aan de gang met mooi inpakpapier, lintjes én stickers. En ondertussen maak ik een happy dance, want van elke bestelling die er binnenkomt word ik blij.

 


Maak je sieraden giftset persoonlijk

Of je nu kiest voor een wikkelarmband, een clutch of oorbellen, maak het persoonlijk door een persoonlijke boodschap aan het presentje toe te voegen. Dit doe je door je tekst tijdens het bestelproces door te geven, en ik zorg voor de rest! Je boodschap komt op een mooi kaartje te staan wat ik zal toevoegen aan de bestelling, zodat de ontvanger ook weet van wie deze leuke verassing komt.

wikkelarmband gemaakt van leer voor dames shop je bij handmade by sjiek blog

 Een feestje via de brievenbus – Get inspired! 

 

 

gift set armbandjes handmade by sjiek, het ideale brievenbuscadeau voor een vriendin shop je bij handmade by sjiek 
 tassen van bag2bag, ook ideaal als cadeau voor een vrouw, shop je bij handmade by sjiek armbandjes, ideaal als giftset, een waar brievenbuscadeau nij handmade by sjiek 
  brievenbus cadeautjes, de ideale cadeau tips voor vrouwen vind je bij handmade by sjiek!

 

  |  

Meer posts

Laat hier je reactie achter

Alle blog opmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd