Tip van Sint: de leukste schoencadeautjes!

de fijnste schoencadeautjes voor kinderen, mama's en papa's, vind je bij handmade by sjiek

De leukste sint cadeautjes voor in de schoen!

Leuke, kleine cadeautjes en die in deze periode ideaal zijn om als schoencadeau te geven. 

Ideeën voor zowel je kinderen, je man en voor jezelf. Whoopwhoop, makkelijker kan niet toch? Een echte leuke verrassing geef je namelijk met een te leuk sieraad, en deze vind je uiteraard bij Handmade by Sjiek! ;) Inspiratie vind je hier!

Daarnaast worden alle cadeautjes meteen feestelijk ingepakt zodat jij er zelf niks meer aan hoeft te doen. Win-win!

 

sint cadeaus voor kinderen bij handmade by sjiek-2

 

Schoencadeautjes voor kinderen; een kralen armband met naam.

Speciaal voor de kinderen hebben we de kralen armbandjes, gepersonaliseerd met naam, in de spotlights staan. De armbandjes zijn gemaakt van houten of acryl kralen, in neutrale tinten of in een knal kleurtje. Kies datgene wat bij het meisje of jongen past die dit leuke armbandje mag gaan dragen.

De armband krijgt de finishing touch door een bedel en eventueel gecombineerd met een roosje.

Er is ruime keuze uit verschillende soorten armbandjes. Voor alle kinder armbandjes klik je hier. de leukste Kinder armbandjes gemaakt met kralen en letterkralen vind je bij Handmade by Sjiek 

 

Schoencadeautjes voor mama's; een minimalistische kralen armband.

Ook aan de dames wordt gedacht, want ook in jouw schoen mag best een cadeautje zitten! Wat dacht je van een leuk minimalistisch kralen armbandje, ideaal om als losse armcandy te dragen, maar ook ideaal om te dragen bij andere armbandjes zodat je een volle armbandenset kunt creëren.

Wist je al dat bijna alle minimalistische kralen armbandjes door mij, Marij, zelf handgemaakt worden? Vind ik leuk om te doen! Uiteraard worden ook deze armbandjes meteen leuk ingepakt zodat je ze direct in je schoen kunt leggen. 

Voor alle dames armbanden klik je hier, maar mocht je meteen voor  een complete armbanden set voor dames willen gaan? Die vind je hier!
En daarnaast staat Handmade by Sjiek ook bekend om de leren (wikkel)armbanden, speciaal voor dames, ben je benieuwd naar de leren armbanden? Neem dan even hier een kijkje.

 

dames armbanden, gemaakt van stainless steel kralen en leer, vind je bij Handmade by Sjiek 

En ook wil ik nog even deze accessoires laten zien - sleutelhanger of keycord - want ook deze zijn te leuk als schoencadeau! Ze zijn nog vrij nieuw in het assortiment, maar wel super leuk! Ook een leuk prijsje om als sint-cadeau te geven. 

 

handgemaakte sleutelhangers en keycords van vacht leer in trendy luipaarden en dot print vind je bij handmade by sjiek

Schoencadeautjes voor heren; een leren armband.

En last but not least, een schoencadeautje voor de heren onder ons! Een leren armband doet het altijd goed. Shop nu de allerlaatste exemplaren in de shop.

leren heren en mannen armband shop je bij Handmade by Sjiek


En dan rest mij nog een ding: jullie een hele fijne, gezellige sinterklaas tijd te wensen! Geniet van deze mooie tijd samen. Liefs Marij

  |  

Meer posts

Laat hier je reactie achter

Alle blog opmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd