Tijd voor een feestje! Zelf slingers maken DIY

Zelf je eigen slinger maken van leer, stof of papier diy vind je bij handmade by sjiek

 

We gaan samen de slingers ophangen want het is feest! De shop zal vanaf vandaag weer geopend zijn nadat deze enkele weken gesloten was ivm mijn zwangerschapsverlof. Maar we are back! En dat is een reden voor een feestje lijkt mij, en hoe kan dit nu beter dan door samen slingers op te hangen? 

 

Maak nu super handig je eigen slinger, van leer, papier of stof door gebruik te maken van onderstaand stappenplan. Als je met papier wilt gaan werken, dan kan ik je zeker even adviseren om bij de action even te gaan neuzen, want daar hebben ze zoveel leuk papier! Verder heb je niet veel meer nodig dan een van eerder genoemde items, een schaar (of standy-mes) en een lint of touwtje. Ohja, en een perforator of prikpen is ook heel handig! En dan heb je binnen no-time je eigen slinger gemaakt. Dan rest ons nog een ding, en dat is de slingers op te hangen!


Maak van elke dag een feestje. En ik doe met je mee, want reden genoeg om elke dag te mogen genieten.

 

een DIY voor het maken van je eigen slinger vind je bij Handmade by Sjiek!

 

En wist je al dat Handmade by Sjiek dit jaar al 6 jaar bestaat! Gewoon al 6 jaar. Waar blijft de tijd? Begonnen met maar enkele rolletjes leer om dan een paar armbandjes te maken voor mezelf, vrienden en bekende. En kijk nu. Een shop vol, met super veel (handgemaakte) sieraden. Dat is al elke dag reden voor een feestje. 

 

 

Klik op deze afbeelding om de DIY uitleg in een groot PDF formaat te downloaden, uiteraard geheel gratis.

Tijd voor een feestje! Zelf slingers maken DIY
Veel maak-plezier! Laat je me even weten hoe het eindresultaat geworden is? 

Liefs Marij 

 

 

 

  |  

Meer posts

Laat hier je reactie achter

Alle blog opmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd