In een handomdraai je armband om doen, zodat jij snel ready to go bent!

leren wikkelarmbanden voor dames bij handmade by sjiek


In een handomdraai je armband om doen, zodat jij snel ready to go bent!

 Is deze situatie herkenbaar voor jou..? 


Veel vrouwen worstelen in het begin met de vraag hoe ze nu een armband, die sluit met een karabijnsluiting en verlengketting het makkelijkste - en het snelste - om hun pols kunnen krijgen. Stel je voor, in de ochtend, je haar zit goed, je hebt je make up perfect aangebracht, je tas staat klaar, de koffie is net doorgelopen en het enigste wat je nu nog hoeft te doen is die ene armband die je outfit compleet maakt, om te krijgen.. De klok klikt ondertussen door en zelf heb je al allerlei capriolen uitgehaald om dat armbandje toch om te krijgen, met helaas een tegenvallend resultaat.. Dat is geen fijne start van de dag.. Maar geef niet op, ik ga je helpen!

 

Het omdoen van sieraden, voor veel vrouwen hoort dit standaard bij het ochtend ritueel. Of je nu kiest voor een stoere wikkelarmband of een of meerdere kralen armbandjes, je outfit kun je helemaal compleet maken met leuke armcandy. Kies voor datgene wat bij jou past.

Ik ga je een aantal tips geven zodat bovengenoemde ochtenden verleden tijd zijn. Met deze tips ga jij je armband in een handomdraai om je pols toveren en je dag goed starten, met een complete outfit mét sieraden. Whoopwhoop!

 

leren wikkelarmband met magneetsluiting voor dames shop je bij handmade by sjiek - gestapelde foto blog

 

Tips voor het omdoen van je sieraad met karabijnsluiting, check ze hier


Bij deze tips heb je een paperclip, schuifspeldje, veiligheidsspeld of een elastiekje nodig. 

Ben je er klaar voor..?

Hier komen ze; 

  1. Pak je armband bij het verlengkettinkje op en schuif je paperclip (of schuifspeldje, veiligheidsspeldje of elastiekje) door een van de laatste oogjes van het kettinkje.

  2. Pak de paperclip vast in de handpalm van de hand waar je de armband wilt gaan dragen. Dus wil je de armband rechts dragen, dan pak je de paperclip in je rechter handpalm. De armband valt over je handpalm, over je pols naar beneden.

  3. Pak met je andere hand het karabijnslotje van je armband, klik deze open, en draai de armband om je pols,

  4. Nu kun je het slotje vast klikken aan de verlengketting en je bent ready to go!


Ziezo jij bent ready to go!

 

tips voor het omdoen van minimalistische kralen armbandjes vind je bij handmade by sjiekEn ik heb stiekem nog een tip voor je, wist je dat in de shop ook heel veel leren (wikkel)armbanden met een magneetsluiting staan? Deze zijn ook super handig om te doen. In de shop vind je ze onder dames sieraden en dan het kopje leren wikkelarmbanden en je ziet in een oogopslag welke sluiten met een magneetsluiting.


tips voor het omdoen van je sieraden in een handomdraai lees je bij handmade by sjiek

 


Laat je me even weten hoeveel sneller je nu ochtendritueel nu is? ;)

 

Let's rock this day!Liefs Marij
Inschrijven nieuwsbrief Handmade by Sjiek

 

  |  

Meer posts

Laat hier je reactie achter

Alle blog opmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd