Herinneringssieraad voor sterrenkindjes

handgemaakte herinneringsarmband voor sterrenkindjes exclusief voor make a memory, gemaakt door handmade by sjiek


Herinneringssieraden voor ouders van sterrenkindjes.

Een gedenksieraad. Een tastbare herinnering om te dragen, aan te raken en verbondenheid te voelen, voor altijd dichtbij. ♡


Rouwsieraad voor sterrenkindjes.

Mijn tweede blog over de herinneringssieraden, waarin ik aandacht wil geven aan de verschillende mogelijkheden qua sieraden en enkele hartverwarmend reacties. 

Wist je al dat we verschillende sieraden ontworpen hebben? Ik zal even in het kort aangeven wat voor herinneringssieraden ik mag maken. Ze zijn namelijk kortweg onder te verdelen in drie verschillende categorieën;

 

 

Herinneringssieraden voor sterrenkindjes, overleden kindjes en stilgeboren baby's, vind je bij Handmade by Sjiek!

 

 

 

- Herinneringssieraden set voor moeder én kind,

Als eerste zal ik de gedenk-set voor moeder én kind aandacht geven. Dit is een sieraden set waarbij twee armbandjes geleverd worden. Een volwassen armbandje voor jou, als mama, en een armband voor je kindje. Twee armbandjes die beide identiek zijn aan elkaar, ze zijn namelijk gemaakt van exact dezelfde materialen. Je draagt dus altijd hetzelfde armbandje als je sterrenzoon(tje) of sterrendochter(tje).


Ik draag je bij me, voor altijd dichtbij. 


Maar uiteraard kun je het sieraad ook laten dragen door een zus(je) van je sterrenkind.
De armbanden zijn er in twee varianten, met een hart of ster. De volwassen armband kan gepersonaliseerd worden met een bedeltje waarop de eerste letter van de naam van je kindje wordt geslagen met slagletters.

Het kinderarmbandje hoeft natuurlijk niet perse voor het sterrenkindje te zijn, het is ook mogelijk om dit armbandje voor een zus(je) te bestellen.

De armbandjes zijn gemaakt van rvs kralen, en deze zijn geregen op een sterke draad en ook worden ze nauwkeurig afgewerkt. De armbanden zijn allemaal, stuk voor stuk, door mij, Marij, met heel veel liefde handgemaakt.

 

handmade herinneringssieraden bij handmade by sjiek


Herinneringsarmband voor sterrenmama's,

Deze gedenkarmband voor moeders is dezelfde armband als die je terug vindt in de sieraden-sets voor moeder én kind, alleen wordt bij deze één exemplaar geleverd. Ook deze armband is gemaakt met rvs kralen en is leverbaar met een hart of ster. Kies dat wat bij jou past en wat jij graag draagt. Uiteraard is ook deze gepersonaliseerd te verkrijgen, dit door de bedel met de eerste letter van de naam van je kind(je).

 

herinneringssieraad met ster en hartje bij handmade by sjiek

 


- Herinneringsarmband voor sterrenpapa's,

En natuurlijk vergeten we de vaders niet. Er is gekozen voor een neutrale basic armband, gemaakt van top kwaliteit leer. Ook is er keuze uit verschillende kleuren, zodat je de kleur kunt kiezen die bij jou past. Uiteraard is het ook mogelijk om deze armband te personaliseren. Met slagletters maak ik de eerste letter van je kind(je) op de armband, en ook kan er een ster bijgemaakt worden.

 

Herinneringssieraad voor papa's bij Handmade by Sjiek!
Mooie en warme reacties op de gedenksieraden voor sterrenkindjes

De sieraden zijn in December online gekomen, en wat een ontzettende mooie reacties heb ik tot nu toe mogen ontvangen van mensen die de gedenksieraden besteld hebben, voor zichzelf of juist voor een ander. Dat ze veel troost en liefde mogen brengen in deze moeilijke situaties aan ouders van een sterrenkindje.

Ook kreeg ik een mooie reactie van iemand die werkt met een doelgroep waar het helaas voorkomt dat ze afscheid moeten nemen van (jongere) kinderen. In het team hebben ze besproken om voortaan een herinneringssieraden-set te geven aan de ouders in plaats van het welbekende bosje bloemen. Omdat deze sieraden altijd een tastbare herinnering blijven. Mooi en hartverwarmend! ♡

 

Sieraad voor sterrenouders in een sieradendoosje bij Handmade by Sjiek!

 

Herinneringssieraden in een mooi sieradendoosje

Ook grijp ik even de gelegenheid om aan te geven dat de sieraden in mooie doosjes verzonden worden. Op de doosjes zie je het logo van troost.nl terug komen, dit is een onderdeel van stichting Make a Memory. De sieraden zijn in samenwerking ontstaan. Meer hierover lees je in mijn eerste blog,
Al eerder schreef ik een blog over de herinneringssieraden. Dit ging juist over het ontstaan van de troostsieraden. Heb jij dit blog al gelezen? Je leest er alles over in Make a Memory herinneringssieraden, het ontstaan van deze gedenksieraden en my story.

 

Let's rock this day!


Liefs Marij

 

 

inschrijven nieuwsbrief handmade by sjiek

 

 

  |  

Meer posts

Laat hier je reactie achter

Alle blog opmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd