Limited Sjiekjes! - One a kind handgemaakte sieraden

Limited Sjiekjes - handgemaakte one of a kind sieraden van leer en stainless steel kralen vind je bij handmade by sjiek

Creativiteit op en top; unieke handmade sieraden - wear it with love

Handmade by Sjiek is ontstaan vanuit passie. Klinkt lekker cliché hè, dat woord passie.. Maar ik kan je vertellen dat het werkelijk waar is. Genieten met een hoofdletter G, dat doe ik tijdens het creatieve proces. Maar dit proces bestaat natuurlijk niet alleen uit het maken van leuke sieraden. Het creatieve proces begint bij het uitdenken van de sieraden, beginnen met een ontwerp om daarna op zoek te gaan naar de mooiste en de allerbeste materialen waar ik mee aan de slag kan gaan. En daarna komt het volgende in het proces; het daadwerkelijk maken én creëren. Leuk leuk! Love it! 

 

Genieten met een hoofdletter G

En om dit creatieve proces lekker vaak te mogen doorlopen heb ik enkele jaren de term Limited Sjiekjes in het leven geroepen. De sjiek-fans van het eerste uur kennen deze nog wel, maar na een tijdje is deze term een beetje in een vergetelheid hoekje geraakt, zonde! Het werd tijd om deze weer even uit het hoekje te halen, even af te stoffen en weer nieuw leven in te blazen. Hoppa, Limited Sjiekjes; ze zijn er weer!

Maar Marij, dat klinkt allemaal leuk en aardig hoor ik je denken, maar wat zijn dat nu precies, die Limited Sjiekjes? Kort samengevat wil dit zeggen dat je met deze collectie een uniek exemplaar te pakken hebt. Al deze sieraden zijn one of a kind, dus sieraden met een super beperkte oplage. Gewoon, omdat het kan en omdat ik geniet van het creatieve proces en het daadwerkelijk mogen creëren. En soms word een sieraad uit noodzaak een one of kind exemplaar, omdat ik van bepaalde materialen maar een kleine oplage kan krijgen omdat ze zo uniek zijn. 

En mocht je je afvragen, waarom nu deze unieke oplages? Is het niet veel makkelijker om een in grote bulken te werken? Ja, dat klopt. Het is makkelijker. Maar zoals je hierboven hebt kunnen lezen ben ik het liefste bezig met het creatieve proces en met deze Sjiekjes mag ik dit proces lekker vaak doorlopen, om zo lekker veel unieke exemplaren te mogen maken. Vind ik leuk!

   creatief bezig zijn met het maken van handmade armbanden, i love it!

 

Gecontroleerde chaos.. 

Oehjjj ja, dit, gecontroleerde chaos. Dat zou zomaar kunnen gebeuren tijdens mijn creatieve proces (lees: dit gebeurd altijd). Het uitzoeken van alle materialen, alle kleuren en variaties, alles op tafel. De lederen koorden worden uitgerold en uitgeprobeerd.. Matchen, verder zoeken totdat het perfecte plaatje is ontstaan. Yes, love it! Dus als je dit zo leest kun je je misschien wel voorstellen dat mijn werktafel binnen de kortste keren helemaal vol ligt. Maar tja, ik heb het zelf inmiddels leren accepteren, het hoort gewoon bij mijn creatieve proces. Laat mij maar lekker gaan en dan komen er de leukste en de uniekste sieraden voorbij. 

Zoals je kunt zien zijn deze Limited Sjiekjes van verschillende materialen gemaakt. Je ziet leer voorbij komen, hiervan maak ik een stoere leren armband of een wraparmband die 2 keer om je pols wikkelt. Maar ook zie je naast leer nog kralen voorbij komen. Kralen van acryl, stainless steel óf natuursteen. Het zijn stuk voor stuk items die door mij, Marij, handgemaakt zijn.

  

 

Limited sjiek, oftewel one of a kind of unieke handgemaakte sieraden vind je bij handmade by sjiek

 

Sieraden voor altijd en overal!

Maar waar staat Handmade by Sjiek nu voor? Basic dames sieraden in neutrale kleurtinten, die je altijd en overal bij kunt combineren. Elk jaargetijde, bij elke gelegenheid. Of dit nu een feestje van vrienden is, of voor die ene zakelijke (lunch)afspraak, een dagje in de stad of bij dat ene festival. Je ziet het: alles kan én alles mag met de happy armparty's van Handmade by Sjiek!

De slogan Handmade with love - Wear it with love is hierop zeker van toepassing. 

Nog steeds ben ik onwijs blij met het besluit om mijn eigen creatieve avontuur aan te gaan, door te starten met mijn eigen shop Handmade by Sjiek. En daarnaast word ik ook blij van elke bestelling - groot of klein - bij elke bestelling maak ik een dansje. En ja, ik ben me bewust van het feit dat ook dit lekker cliché klinkt.. maar ook dit is werkelijk waar. Blij dat ik andere mensen, jou dus, kan verblijven met mooie basic sieraden. Of dit nu een wikkelarmband, een minimalistische armband of juist een complete mix and match armbandenset is, love it!

 

 

 

limited sjiekjes, unieke en handgemaakte sieraden vind je uiteraard bij handmade by sjiek

 

Wekelijks zal er een Limited Sjiekje voorbij komen via Social media, en uiteraard vind je deze ten alle tijden terug hier of op de speciale Limited Sjiek pagina.  

 

Heb jij een speciaal verzoekje voor een armband? Laat het me dan even weten door me een berichtje te sturen, dan bekijken we samen de mogelijkheden. 

  |  

Meer posts

Laat hier je reactie achter

Alle blog opmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd