Limited Sjiekjes! - One a kind handgemaakte sieraden

Limited Sjiekjes - handgemaakte one of a kind sieraden van leer en stainless steel kralen vind je bij handmade by sjiek

One of a kind armbanden, altijd een uniek exemplaar in the pocket met de Limited Sjiekjes van Handmade by Sjiek!

Genieten met een hoofdletter G, dat doe ik tijdens het creatieve proces. Vandaar dat ik ook de term Limited Sjiekjes in het leven heb geroepen. Limited Sjiekjes zijn armbanden die door mij, Marij, handgemaakt zijn. One of a kind, unieke armbanden. Want ik kan je vertellen dat Handmade by Sjiek is ontstaan vanuit passie. Klinkt lekker cliché hè, dat woord passie, maar het is echt waar.. 

Momenten waarop ik zin heb om te creëren en geen grote bulk sieraden te maken, dat zijn momenten waarop ik Geniet. Dus echt met die hoofdletter G. 

Maar dit proces bestaat natuurlijk niet alleen uit het maken van leuke sieraden. Het creatieve proces begint bij het uitdenken van de sieraden. Beginnen met een ontwerp om daarna op zoek te gaan naar de mooiste en de allerbeste materialen waar ik mee aan de slag kan gaan. En daarna komt het volgende in het proces; het daadwerkelijk maken én creëren. Love it! 

En dan, alles in binnen en ik kan aan de gang! Zittend aan mijn werktafel met alle soorten leer voor me. In het begin nog allemaal netjes op het rolletje, maar ik kan je beloven, op het einde liggen er veel rolletjes los, door elkaar en bovenop elkaar. Leer afrollen, kijken hoe het matcht bij een andere kleur. Nee, die is het toch net niet, dan even kijken naar die. Of toch die ene. En zo kan dat wel even doorgaan. Soms is de match er meteen, soms zijn er toch wel enkele vergelijkingen nodig voordat het klopt en perfect is. Want perfectie, daar hou ik van. Misschien kun je je er wel iets bij voorstellen hoe mij tafel er op het einde eruit ziet? Gecontroleerde chaos noem ik het altijd. Maar dat staat ook meteen gelijk aan het feit dat ik tijdens mijn creatieve proces heb genoten. En dat er dus weer een Limited Sjiekje geboren is. Win win! 

creatief bezig zijn met het maken van handmade armbanden, i love it!

Limited Sjiekjes - armbanden gemaakt van leer óf kralen van acryl en natuursteen.

Maar Marij, dat klinkt allemaal leuk en aardig hoor ik je denken, maar wat zijn dat nu precies, die Limited Sjiekjes? Kort samengevat wil dit zeggen dat je met deze collectie een uniek exemplaar te pakken hebt. Al deze sieraden zijn one of a kind, dus sieraden met een super beperkte oplage. Gewoon, omdat het kan en omdat ik geniet van het creatieve proces en het daadwerkelijk mogen creëren. En soms word een sieraad uit noodzaak een one of kind exemplaar, omdat ik van bepaalde materialen maar een kleine oplage kan krijgen omdat ze zo uniek zijn. 

Zoals je wellicht al gezien hebt zijn de meeste Limited Sjiekjes, gemaakt van leer óf van kralen. Je ziet leer voorbij komen, hiervan maak ik een stoere leren armband of een wraparmband die 2 keer om je pols wikkelt. Maar ook zie je naast leer nog kralen voorbij komen. Kralen van acryl, stainless steel óf natuursteen. Het zijn stuk voor stuk items die door mij, Marij, handgemaakt zijn.

Nog even een kleine aanvulling op mijn gecontroleerde chaos die ik hierboven beschreef met het leer, met kraaltjes kan ik je vertellen is dat proces iets minder chaotisch. Er ontstaat dan soms wel een wir war van kraaltjes op mijn rijgbord, maar dat is redelijk controleerbaar. Maar wel met hetzelfde eindresultaat, namelijk: een nieuw Limited Sjiekje item! Love it!

 

Limited sjiek, oftewel one of a kind of unieke handgemaakte sieraden vind je bij handmade by sjiek 

Waarom nu die unieke armbanden en geen bulk oplages? 

En mocht je je afvragen, waarom nu deze unieke oplages? Is het niet veel makkelijker om een in grote bulken te werken? Ja, dat klopt. Het is makkelijker. Maar zoals je hierboven hebt kunnen lezen ben ik het liefste bezig met het creatieve proces en met deze Sjiekjes mag ik dit proces lekker vaak doorlopen, om zo lekker veel unieke exemplaren te mogen maken. Vind ik leuk!

 

Sieraden voor altijd en overal!

Maar waar staat Handmade by Sjiek nu voor? Basic dames sieraden in neutrale kleurtinten, die je altijd en overal bij kunt combineren. Elk jaargetijde, bij elke gelegenheid. Of dit nu een feestje van vrienden is, of voor die ene zakelijke (lunch)afspraak, een dagje in de stad of bij dat ene festival. Je ziet het: alles kan én alles mag met de happy armparty's van Handmade by Sjiek!

De slogan Handmade with love - Wear it with love is hierop zeker van toepassing. 

Nog steeds ben ik onwijs blij met het besluit om mijn eigen creatieve avontuur aan te gaan, door te starten met mijn eigen shop Handmade by Sjiek. En daarnaast word ik ook blij van elke bestelling - groot of klein - bij elke bestelling maak ik een dansje. En ja, ik ben me bewust van het feit dat ook dit lekker cliché klinkt.. maar ook dit is werkelijk waar. Blij dat ik andere mensen, jou dus, kan verblijven met mooie basic sieraden. Of dit nu een wikkelarmband, een minimalistische armband of juist een complete mix and match armbandenset is, love it!

 

 

 

limited sjiekjes, unieke en handgemaakte sieraden vind je uiteraard bij handmade by sjiek

 

 

  |  

Meer posts

Laat hier je reactie achter

Alle blog opmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd