Sieraden bij Handmade by Sjiek!


Blij ei! Een lekker groot assortiment sieraden bij Handmade by Sjiek!

Whoopwhoop, zoals jullie merken is dat wel een van mijn favo woorden momenteel in de geschreven teksten.. Blij en trots op mijn ‘eigen bedrijf’, vandaar de titel "blij ei", mocht je je afvragen waar dat vandaan komt hihi. Trots op de groei die ik heb mogen doormaken de afgelopen jaren, zowel zakelijk als privé, maar niet alleen dat, ook trots en mega blij dat ik mijn creativiteit kwijt kan in zoiets tofs, in al die creatieve creaties, alle armbanden, van leren (wikkel)armbanden tot de sets tot de kralen armbanden, kortom; alles! Dank daarvoor! Zonder jou was dat me niet gelukt.

Vaak hoor ik dat ik een lekker groot assortiment heb qua sieraden. Yes, dat vind ik tof om te horen. En ook dat het vaak lastig is om een keuze te maken, ook dat herken ik, want ik vind zelf ook vaak van alles leuk én daarbij keuzes maken.. tja, dat kan soms een dingetje zijn.. Maar aghja, wie herkent het niet? Maar nu heb ik eigenlijk al heel veel gezegd, maar nog niet datgene waarom ik dit blog eigenlijk begon, namelijk dat de sieraden van Sjiek gewoon weg onder te verdelen zijn in drie categorieën.


De sieraden van Handmade by Sjiek zijn grofweg onder te verdelen in drie categorieën

wikkelarmbanden bij handmade by sjiek1. Leren (wikkel)armbanden bij Handmade by Sjiek!

Ik zal eerst starten bij de armbanden waarmee ik het hele idee achter de shop gestart ben, de leren wikkelarmbanden. Ik blijf leer een fantastisch materiaal vinden, zowel om te verwerken, maar ook om te dragen. En uiteraard om de looks. Je kunt er heerlijke armcandy’s mee creëren, maar ook weer zoveel verschillende looks. Brede en grovere sieraden, maar ook subtiele wikkels zijn mogelijk. Verschillende designs combineren, en qua kleurgebruik kun je ook alle kanten op. Heerlijk!  
Mijn doel dit jaar is om de allergrootste leren (wikkel) armbanden te krijgen, en volgens mij ben ik al aardig op weg met ruim 50 armbanden. Whoopwhooppp (ja, daar heb je hm weer haha)

 

edelsteen sieraden bij handmade by sjiek

2. De armbandensets bij Handmade by Sjiek! 

Hier heb ik eigenlijk ook weer grofweg twee soorten in, namelijk de sets met edelstenen, maar ook de "gewone sieraden sets", de sets zonder edelstenen, maar wel met kralen armbandjes, leren armbandjes en stainless steelarmbanden.

Het ideale aan deze sets is dat je kunt kiezen of de gehele set in één keer draagt, of dat je maar enkele sieraden draagt. Dus je kunt kiezen waar jij je die dag prettig bij voelt. En verder vind ik het toffe aan deze sets dat er verschillende materialen met elkaar gecombineerd worden, en dat dat zorgt voor een happy armcandy (i love it!). Denk hierbij aan kralen armbandjes, deze kunnen van rvs (stainless steel), acryl, hout of edelstenen zijn. Maar dat is nog niet alles, in de sets zie je ook vaker stainless steel sieraden terug komen en uiteraard ook vaak een leer armbandje.

sieraden giftset bij handmade by sjiek

 

3. Sieraden giftsets bij Handmade by Sjiek!

Het doel van deze sieraden is happy-feeling. Feelgood jewerly. Voor jezelf, of voor een ander. Het is vaak zo vanzelf spreken dat de mensen die dicht bij je staan, er altijd zijn. Een appje, een belletje of even een koffietje drinken samen. Maar weet je dat we eigenlijk niet vaak genoeg naar elkaar uit spreken dat we blij zijn met de ander in je leven? Vanuit dat gevoel ben ik de giftsets gaan uitwerken. Een fijn sieraad, gemaakt van kraaltjes, en geregen op een lederen koord. Hiervoor heb ik gekozen zodat de sieraden neutraal zijn om te dragen, altijd leuk staan én makkelijk te combineren zijn. Dus kortom ook ideaal om cadeau te geven. Maar dat is nog niet alles, de sieraden worden geleverd met een uniek kaartje, zodat je je boodschap nog even wat meer feeling bij kunt zetten. Op de achterkant kun jij natuurlijk in je eigen woorden nog een boodschap schrijven. Of je laat hm lekker leeg, ook dat kan én mag.


Oeehhjj en dan vergeet ik nog..

En nu heb ik het uiteraard alleen nog maar over de damessieraden gehad. Daarnaast heb ik ook nog kindersieraden, zowel voor jongens als meisjes. 

Wil je nog iets kwijt na het lezen van dit blog? Mis je nog iets? Of wil je graag eens iets anders lezen? Let me know! Vind ik alleen maar gezellig. Je mag me altijd mailen @ info@handmadebyjsiek.nl

 

Let's rock this day!


Liefs Marij

 

 

nieuwsbrief handmade by sjiek

 

 

 

Meer berichten

0 opmerkingen

Laat een reactie achter

Alle blogreacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd