Welke sieraden vind je bij Handmade by Sjiek?

leren wikkel armband shop je bij handmade by sjiek


Blij ei! Een lekker groot assortiment sieraden bij Handmade by Sjiek!

Whoopwhoop, zoals jullie merken is dat wel een van mijn favo woorden momenteel in de geschreven teksten.. Blij en trots op mijn eigen bedrijf, vandaar de titel "blij ei", mocht je je afvragen waarom dat de titel daarmee begint.. Trots op de groei die ik heb mogen doormaken de afgelopen jaren, zowel zakelijk als privé, maar niet alleen dat, ook trots en mega blij dat ik mijn creativiteit kwijt kan in zoiets tofs, in al die creatieve creaties, alle armbanden, van leren (wikkel)armbanden tot de sets tot de kralen armbanden, kortom; alles! Dank daarvoor! Zonder jou was dat me niet gelukt.

Vaak hoor ik dat ik een lekker groot assortiment heb qua sieraden. Yes, dat vind ik tof om te horen. En ook hoor ik vaak terug dat het lastig is om een keuze te maken, ook dat herken ik, want ik vind zelf ook vaak van alles leuk én daarbij keuzes maken.. tja, dat kan soms een dingetje zijn.. Maar aghja, wie herkent het niet? Maar nu heb ik eigenlijk al heel veel gezegd, maar nog niet datgene waarom ik dit blog eigenlijk begon, namelijk dat de sieraden van Sjiek gewoon weg onder te verdelen zijn in drie categorieën.


De sieraden van Handmade by Sjiek zijn grofweg onder te verdelen in drie categorieën

 

wikkelarmbanden voor dames met magneetsluiting vind je bij handmade by sjiek

1. Leren (wikkel)armbanden bij Handmade by Sjiek!

Ik zal eerst starten bij de armbanden waarmee ik het hele idee achter de shop gestart ben, de leren wikkelarmbanden. Ik blijf leer een fantastisch materiaal vinden, zowel om te verwerken, als ook om te dragen. En uiteraard om de looks die je met het leer kunt creëren. Van heerlijke stoere armcandy's tot een subtiele look. Verschillende designs combineren, en qua kleurgebruik kun je ook alle kanten op. Heerlijk! Mijn doel dit jaar is om de allergrootste leren (wikkel) armbanden te krijgen, en volgens mij ben ik al aardig op weg met ruim 50 armbanden. Whoopwhooppp (ja, daar heb je hm weer haha)

 

 


2. De armbandensets bij Handmade by Sjiek! 

Het ideale aan deze armbanden sets zijn dat elke dag een keuze hebt! Je kunt er namelijk voor kiezen of je de gehele set in één keer draagt, of dat je maar enkele sieraden draagt. Zo kun je elke dag een nieuwe happy armcandy creëren, je kiest gewoon waar jij je die dag prettig bij voelt. En verder vind ik het toffe aan deze sets dat er verschillende materialen met elkaar gecombineerd worden, en dat dat zorgt voor een happy armcandy (i love it!). Denk hierbij aan kralen armbandjes, deze kunnen van rvs (stainless steel), acryl, hout of edelstenen zijn. Maar dat is nog niet alles, in de sets zie je ook vaker stainless steel sieraden terug komen en uiteraard ook vaak een armbandje van leer.

Ook zijn er sets waarbij er gewerkt is met een aantal kralen armbandjes, vaak zijn deze gemaakt van acryl kralen en daarnaast een armbandje waarin gewerkt is met edelstenen. Mooie stenen met hele mooie, diepe kleuren. 

 

 

armbanden giftset, een ideale cadeautip, shop je bij handmade by sjiek

 

3. Sieraden giftsets bij Handmade by Sjiek!

Het doel van deze sieraden is happy-feeling. Feelgood jewerly. Voor jezelf, of voor een ander. Het is vaak zo vanzelf spreken dat de mensen die dicht bij je staan, er altijd zijn. Een appje, een belletje of even een koffietje drinken samen. Maar weet je dat we eigenlijk niet vaak genoeg naar elkaar uit spreken dat we blij zijn met de ander in je leven? Vanuit dat gevoel ben ik de giftsets gaan uitwerken. Een fijn sieraad, gemaakt van kraaltjes, en geregen op een lederen koord. Hiervoor heb ik gekozen zodat de sieraden neutraal zijn om te dragen, altijd leuk staan én makkelijk te combineren zijn. Dus kortom ook ideaal om cadeau te geven. Maar dat is nog niet alles, de sieraden worden geleverd met een uniek kaartje, zodat je je boodschap nog even wat meer feeling bij kunt zetten. Op de achterkant kun jij natuurlijk in je eigen woorden nog een boodschap schrijven. Of je laat hm lekker leeg, ook dat kan én mag.


Iemand verrassen met een sieraad? De ideale cadeau-tip!

Zoals je hebt kunnen lezen wordt er bij de sieraden giftset een kaartje met een mooie boodschap geleverd. Deze teksten varieren van 'Mooi mens', 'Jij bent mijn allerlievelingst', 'kusje' 'tenk joe' en 'jij bent uniek'. Hierbij is het uiteraard ook mogelijk om deze giftset direct naar de ontvanger te versturen, geef dan even je persoonlijke boodschap door, dan zet ik deze erbij op het kaartje. 


Oeehhjj en dan vergeet ik nog om een van de toppers uit de shop te benoemen, namelijk de..

 

 kralenarmbandjes voor kinderen, zowel jongens als meisjes, vind je bij handmade by sjiek

De kinderarmbandjes, voor jongens én meisjes. 

Bij de armbandjes voor jongens én meisjes wordt gewerkt met kralen. Deze zijn van hout of acryl gemaakt en krijgen een persoonlijke touch doordat de naam van het kind erin verwerkt wordt door letterkralen. De armbanden voor de jongens krijgen een stoere touch door alleen de naam in de armband te verwerken, of een stoere bedel. Bij de meiden zie je een roosje, vaak gecombineerd met een bedel terug komen. 


Kortom, happy armcandy gegarandeerd!

 


Wil je nog iets kwijt na het lezen van dit blog? Mis je nog iets? Of wil je graag eens iets anders lezen? Let me know! Vind ik alleen maar gezellig. Je mag me altijd mailen @ info@handmadebyjsiek.nl

 

Let's rock this day!


Liefs Marij

 

 

nieuwsbrief handmade by sjiek

 

 

 

  |  

Meer posts

Laat hier je reactie achter

Alle blog opmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd