Sieraden giftset - Sieraden met een betekenis

armbanden giftset, een ideaal cadeau om te geven, shop je bij handmade by sjiek


Sieraden Giftset - Sieraden met een betekenis

25.10.2019


Het ideale cadeau voor een vrouw, een sieraden giftset, shop je bij Handmade by Sjiek!Sieraden met een betekenis, een speciale boodschap met deze leuke sieraden giftsets. 

Door onze rollercoaster van de afgelopen maanden, ben ik gaan nadenken over sieraden met een betekenis. Vanuit die gedachte is deze collectie ontstaan. In deze periode heb ik ook kennis mogen maken met de mooie kaartjes van Zelvepost. Mijn brein draaide weer wat overuren, creatieve uitspattingen genoeg wat er in mijn hoofdje omgaan. Love it! Maar vanuit de kennismaking en mijn pruttelende plannetjes is er een mooie samenwerking ontstaan, want dankzij de mooie en speciale kaartjes van Renske heb ik deze mooie collectie kunnen opzetten. Daardoor heb ik namelijk weer mooie, speciale en dierbare kaartjes om mijn sieradensets compleet te maken en die boodschap uit te dragen die ik zocht. Allemaal kaartjes met heel veel liefde, spread the word and the feeling ♡ Laat de ander weten hoe graag je haar ziet en hoe blij je met haar in je leven bent. Klein gebaar, maar met een grote indruk voor de ander. Maar natuurlijk zijn ze niet alleen mooi om cadeau te geven aan een ander, ook liefde voor jezelf is belangrijk dus als cadeautje voor jezelf zijn ze ook top. 

 

giftset sieraden voor dames, het ideale cadeau, shop je bij Handmade by Sjiek!
Zilveren kralen armbandjes

Dat zijn de nieuwste sieraden van Handmade by Sjiek. Kralen armbanden van top kwaliteit, geregen op sterke ijzerdraad. De sieraden zijn afgewerkt met een karabijn sluiting en verlengketting. Wist je al dat al deze sieraden door mij, Marij, met de handgemaakt worden? En dat ik dit met heel veel liefde en plezier doe? 

De sieraden worden geleverd met een mooi en uniek sieradenkaartje. Deze kaartjes geven jou sieraad nog meer kracht, de finishing touch. Een klein gebaar, maar met een grote indruk en impact. Breng de ontvanger een mooie boodschap over, of dit nu voor jezelf als cadeautje is, of als cadeautje voor een ander.

Deze leukers zijn fijne en minimalistische kralen armbandjes met een luxe look. Dit komt doordat er alleen gewerkt wordt met hoogstaande kwaliteitsmaterialen. De zilveren kralen armbandjes zijn handig om te dragen, en ook ideaal om te combineren. Dit kan met stainless steel of leren sieraden, maar uiteraard kun je deze ook ideaal dragen bij bijvoorbeeld je horloge. Of gewoon alleen, altijd gegarandeerd van een happy armcandy!


 sieraden giftset shop je bij Handmade by Sjiek
Sieraden om cadeau te geven door het mooie sieradenkaartje

Geef een sieraad cadeau bij een bijzondere gelegenheid, voor jezelf, of juist om die ene persoon te laten weten dat je heel blij bent met haar in je leven en dat je aan haar denkt. Een klein gebaar maar met een grote indruk en impact. Door de sieradenkaartjes kun jij je boodschap nog meer kracht bijzetten. Deze kralen armband staan voor liefde, verbinding, plezier, maar juist ook voor situaties waarbij je de ander wilt laten weten dat je er voor haar bent. Net even dat die extra steun geven, of een heel groot dankjewel zeggen. Draag dat uit wat jij wilt naar die ene lieverd in je leven. Sieraden met een betekenis.

Daarom zijn ze ook ideaal om cadeau te geven aan je (schoon)moeder, zus, nicht, vriendin of die ene andere dierbare persoon in je leven. Geef in het keuzemenu aan welk kaartje je er graag bij wilt ontvangen, je hebt keuze uit "mooi mens", "jij bent mijn allerlievelingst", "kusje", "jij bent uniek", "zomaar", "tenk jou" en "you're one in a million". 


 

Een betekenisvol kaartje bij de sieraden giftset shop je bij Handmade by Sjiek!Materialen


De armbandjes zijn gemaakt van een bijzonder mooi Designer Quality metaal. Dit geldt voor zowel de kralen als de sluiting en de overige materialen. Dq-metaal wil zeggen dat de sieraden duurzaam, kleurvast en nikkelvrij zijn. De sieraden zijn met veel liefde handgemaakt, creatief bezig zijn, i love it!

Laat jij mij even weten wat je van deze nieuwe collectie vindt? 

 

Let's rock this day!


Liefs Marij


 

Inschrijven voor de nieuwsbrief van handmade by sjiek

 

 

  |  

Meer posts

Laat hier je reactie achter

Alle blog opmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd