Workshop voor Tieners 'Maak je eigen armband'


 

Helaas is het momenteel niet mogelijk, door het COVID-19 virus, workshops te boeken. Dit omdat het voor mij niet mogeljik is om hierin de afstand van 1,5 meter te kunnen waarborgen. Erg jammer! Wat mis ik het geven van de workshops en om het creatieve proces te zien. Omdat ik hoor van meerdere mensen dat ze toch graag creatief bezig zijn in deze tijd heb ik DIY-sieraden setjes ontwikkelt.   
 

Deze workshop is speciaal ontwikkelt voor tieners. Tijdens deze workshop kunnen de meiden hun eigen creativiteit helemaal kwijt.

Je gaat tijdens de workshop gezellig met vriendinnen aan de slag om je eigen armbanden set te maken. In totaal ga je drie armbanden maken; twee kralen armbanden en een (wikkel)armband van leer. Deze wikkelarmband bestaat uit één of twee lederen koorden, en je kunt hierbij kiezen of deze één of twee keer om je pols draait. Daarna mag je nog bedels uitzoeken die de armband the finishing touch geven.
Uiteraard is er ruime keuze uit zowel de kralen, het leer en de bedels.
Als eindresultaat heb je een echte happy-armcandy te pakken! 


Praktische info
De workshop zal 1 tot 1,5 uur duren. En de kosten voor een workshop zijn €19,50 per persoon, dit is inclusief alle materialen. Indien de workshop bij mij plaatst zorg ik ervoor dat er uiteraard koffie, thee en iets lekkers klaar staat.  

De workshop zal doorgaan vanaf 4 personen.


Locatie
De sieraden workshop kan bij mij in America (Limburg) plaats vinden, maar het is ook mogelijk om deze op locatie te geven. Stuur me even een berichtje om de mogelijkheden te bespreken. Indien de afstand vanuit Handmade by Sjiek meer dan 20km retour bedraagt, wordt er 0,20€ per kilometer berekend. 


Datums
De datums voor deze workshop zijn in over, stuur me even een whatsappje (06-15201703) of mail even naar info@handmadebysjiek.nl om de opties te bespreken.


 

workshop tieners armband maken, creative tieners, meiden maken hun eigen armband, tiener workshop horst aan de maas

© 2015 - 2020 Handmade by Sjiek! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel