Handige tips voor het makkelijk omdoen van je armband zodat jij snel ready to go bent!


Het omdoen van sieraden, voor veel vrouwen hoort dit bij hun ochtend ritueel. Of je nu kiest voor een stoere wikkelarmband of een of meerdere kralen armbandjes, je outfit kun je helemaal compleet maken met leuke armcandy. Kies voor datgene wat bij jou past.

Maar veel vrouwen worstelen in het begin met de vraag hoe ze nu een armband, die sluit met een karabijnsluiting met verlengketting het makkelijkste (en snel) om krijgen. Je haar zit goed, je hebt je make up perfect aangebracht, je tas staat klaar met alle benodigdheden, alleen nog die ene armband om krijgen.. Je hebt ondertussen voor je gevoel al alles geprobeerd, en helaas met een tegenvallend resultaat.. De klok klikt ondertussen door en zelf heb je al allerlei capriolen uitgehaald om dat armbandje toch om te krijgen. Ik ga je helpen! Ik ga je een aantal tips geven zodat deze ochtenden verleden tijd zijn en je je armbandje in een handomdraai om je pols tovert en jij je dag goed kunt starten, met een complete outfit mét sieraden. Whoopwhoop!
 

 

 

Wat heb je nodig?
Een paperclip, schuifspeldje, veiligheidsspeld of zelfs een elastiekje.

  1. Pak je armband bij het verlengkettinkje op en schuif je paperclip (of schuifspeldje, veiligheidsspeldje of elastiekje) door een van de laatste oogjes van het kettinkje.
     
  2. Pak de paperclip vast in de handpalm van de hand waar je de armband wilt gaan dragen. Dus wil je de armband rechts dragen, dan pak je de paperclip in je rechter handpalm. De armband valt over je handpalm, over je pols naar beneden.
     
  3. Pak met je andere hand het karabijnslotje van je armband, klik deze open, en draai de armband om je pols,
     
  4. Nu kun je het slotje vast klikken aan de verlengketting en je bent ready to go!


Ziezo!

Bij Handmade by Sjiek zie je deze sluitingen terugkomen bij;


(foto + link wikkelarmband)

 

(foto + link leren armband)


(foto + link sieraden giftset)

 

(foto + link kralenarmbandjes)  

Maar kies jij liever voor een armband met magneetsluiting? Ook dan zit je bij Handmade by Sjiek helemaal goed. Bij de wikkelarmbanden zie je in een oogopslag welke armbanden er van een magneetsluiting voorzien zijn.

(foto met aanduiding magneetsluiting)

© 2015 - 2020 Handmade by Sjiek! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel