Armbandjes


Bij Handmade by Sjiek! vind je een ruime collectie minimalistische armbanden.

Armbanden geven altijd net even een leuke twist aan je voorkomen. Ze maken je outfit compleet en zorgen ervoor dat jij kunt shinen bij elke gelegenheid. Wil je het rustig houden? Kies dan voor een minimalistische basis. Heb je zin om lekker te knallen? Dan pak je die dag meer uit en combineer je gewoon alles voor een happy armcandy!

Met een minimalistische basis zit jij altijd goed, een leuk subtiel kralen armbandje in de kleur zilver. Of ga je toch liever voor die ene groene kralen armband gecombineerd met een bedel? En uiteraard kun je deze leukerds ook combineren met dat ene geweven armbandje in de neutrale kleuren groen, grijs of zwart. Ook erg leuk! Maak er een happy armcandy van. I love it!

Armbanden maken je outfit compleet. 

Van stainless steel kralen armbanden, tot leuke speelse en subtiele kralen armbandjes en armbandjes van elastisch lint. Maar ook zeker voor leuke giftsets, een waar cadeautje om iemand mee te verrassen. Gewoon zo maar of met een speciale reden, met deze sieraden zit je altijd goed.

Ook vind je armbanden met een liefdevolle betekenis terug in de shop, deze vind je in de categorie sieraden giftsets, maar ook bij de herinneringssieraden vind je heel veel liefde terug.  

Om je outfit compleet te maken staan er ook veel leuke oorbellen in de shop en vindt je veel leuke shoppers, tassen en clutches in de shop. En uiteraard mogen we de kleine fijne portemonneetjes niet vergeten! Whoopwhoop, let’s rock this day!