Bag2Bag


De mooiste dames tassen van Bag2Bag vind je bij Handmade bij Sjiek!

Wat ben ik elke dag nog blij met de aanwinst van dit mooie Nederlandse merk in de shop, het merk Bag2Bag!
Bag2Bag staat bekend om prachtige leren tassen en portemonnees. Het tassenmerk heeft een geheel eigentijdse stoere en praktische stijl, ideaal! Alle tassen zijn gemaakt van hoogwaardig – echt – runderleer. Het is een prachtig natuurproduct en de afwerking van alle items zijn stuk voor stuk perfect!


Kwalitatieve leren dames tassen, maak kennis met Bag2Bag!

De ontwerpen, die gemaakt worden door de twee dames die dit mooie label runnen, zijn zeker uniek en onderscheidend. Daardoor heeft elk item een eigen karakter.

Verder zijn de ontwerpen van dit prachtige tassenmerk ook uniek. Dit zie je in elke nieuwe collectie van Bag2Bag weer terug komen. Dus of je nu naar je werk gaat, een dagje naar school of een gezellige lunchafspraak hebt staan met vrienden, met deze Bag2Bag-bag kun jij altijd én overal voor de dag komen!

 

Collectie Bag2Bag bij Handmade by Sjiek!

De collectie van Bag2Bag bestaat uit leren shoppers, handtassen, clutches en portemonnees. Of je nu op zoek bent naar een grote of toch een kleine tas, bij deze collectie van Bag2Bag zit je altijd goed. En laten we eerlijk zijn, een goede tas is eigenlijk onmisbaar voor elke vrouw!