Dames sieraden

   

De mooiste handmade dames sieraden vind je bij Handmade by Sjiek!

Sieraden zijn onmisbaar voor elke vrouw. Het maakt jou outfit helemaal compleet en zorgt ervoor dat jij kunt shinen op elke gelegenheid! Door de verschillende stijlen in sieraden kun jij het sieraad kiezen wat bij jou past. Let’s rock this day, elke dag opnieuw!

In de shop vind je een breed assortiment sieraden terug. Van leren (wikkel)armbanden, elastische armbandjes, kralenarmbandjes (ook met edelstenen!) en mix and match armbanden sets. Maar daarmee is het lijstje nog niet compleet, ook zijn er namelijk leuke feelgood jewerly. Deze sieraden bestaan uit een giftsets waarbij je een mooi, uniek handgemaakt kralenarmbandje combineert met een sieradenkaartje met een bijzondere boodschap. Een leuk cadeautje voor jezelf, of om cadeau te geven aan een lief iemand in je leven.


Handmade with love – Wear it with love.

De sieraden van Handmade by Sjiek! worden door mij, Marij, hand gemaakt van de mooiste materialen die zorgen dat je ze lang met veel plezier kunt dragen.
Van het ontwerp proces tot het eindproduct, alle stappen zijn geweldig om te mogen doorlopen. Van elke stap geniet ik intens. Creatief bezig zijn, love it! Dus je kunt je voorstellen dat alle items met veel liefde én plezier gemaakt worden. Handmade with love gaat bij Handmade by Sjiek! zeker op.


Breed assortiment sieraden bij Handmade by Sjiek!

Naast een ruim assortiment armbanden voor dames, staan er ook veel leuke oorbellen in de shop. Ook tassen, clutches en portemonnees vind je terug. Allemaal basic musthaves zodat jij je hele outfit compleet kunt maken bij Handmade by Sjiek!

Ook aan de kleine meiden en jongens is gedacht. In de shop vind je namelijk ook kinderarmbandjes, gemaakt van kralen, – met naam - terug.


Sieraden workshop: Je eigen armband maken. 

Wil jij liever je eigen armband maken? Dat kan! Handmade by Sjiek verzorgd namelijk ook een compleet verzorgde sieraden workshop bij je thuis of op locatie in America (Limburg). Ook is er een speciale workshop voor tieners en kinderfeestjes voor kinderen. Geweldig om mijn passie voor het creatieve op deze manier kan delen met andere.