Feestmaand Sint en Kerst

Voor veel mensen komt de leukste tijd van het jaar er weer aan, de feestmaand december!

De maand December; leuke momenten met familie, vrienden en andere dierbare mensen om je heen. Een maand die in het teken staat met gezellig samen zijn, lekker eten en drinken en natuurlijk de mooiste cadeautjes.

Cadeautjes voor klein en groot, iedereen mag verwend worden. Een cadeautje uitzoeken met veel liefde en aandacht. De lieve mensen om je heen laten weten dat je blij bent met hun in je leven.

 

En wist je al dat het ook mogelijk is om je cadeau direct naar de ontvanger te laten versturen? Vul even een persoonlijke boodschap in tijdens het bestelproces, en ik zorg ervoor dat de liefde woorden mee verzonden gaan worden in je pakketje vol liefde. 


Voor de dames onder ons kun je in de December maand uitpakken met een te leuke armband, van leer, stainless steel, kralen of ibiza lint. Of ga je toch liever voor een complete set of een (leren) tas, shopper, clutch of portemonnee? De keuze is reuze! En daarom ga ik je helpen met deze giftguide.

En uiteraard denken we in de December maand ook aan de kinderen. Hiervoor hebben we te leuke kinder armbandjes in het assortiment. En speciaal voor de feestdagen staan er ook een aantal heren sieraden in de shop. Maak de look van die ene man helemaal af met een stoere armband. Zoals je kunt zien is er voor iedereen iets te vinden in de sjiek-shop, handig!

En wist je al dat ik de cadeautjes met heel veel liefde en plezier voor je inpak? Handig joh.. In één keer klaar. Enjoy!

 

Dames armbanden, gemaakt van leer, stainless steel en kralen, vind je bij Handmade by Sjiek. Ook ideaal om cadeau te geven met een verjaardag of met de feestdagen, uiteraard verkrijgbaar bij Handmade by Sjiek
Kinderarmbandjes, ideaal om cadeau te geven met een verjaardag, als kraamcadeau of in sint cadeau, verkrijgbaar bij handmade by sjiek
Heren sieraden, ideaal als verjaardagscadeau of cadeau tip met de feestdagen vind je bij handmade by sjiek.