Herinneringssieraden Make a Memory

 

Een herinneringsarmband, gemaakt door Handmade by Sjiek! in samenwerking met stichting Make a Memory.

Een tastbare herinnering om te dragen, aan te raken en verbondenheid te voelen, voor altijd dichtbij. ♡

 

De herinneringssieraden zijn onder te verdelen in drie verschillende soorten sieraden, namelijk een voor de sterrenmama’s en een voor de sterrenpapa’s. Daarnaast hebben we ook is er een set voor moeder én kind. Om de verbondenheid nog groter te maken.

Alle sieraden worden door mij, Marij, handgemaakt. Elk items wordt met veel liefde en aandacht samengesteld. De dames sieraden bestaan uit rvs kralen die een grootte hebben van 3 mm. De armband sluit met een karabijn sluiting met een verlengketting en er zijn twee varianten, een met een hartje en een met een ster.
De mannen variant bestaat uit een neutrale, maar stoere leren armband. Er is keuze uit verschillende kleuren. Kies de kleur die bij jou past.
Bij alle armbanden is het mogelijk om een persoonlijke touch te geven aan de herinneringsarmband, dit kan door de eerste letter van jullie sterrenkindje toe te voegen aan de armband. Bij de dames armband gebeurd dit door middel van een bedel die aan de armband bevestigd wordt, en bij de mannen armband maak ik door middel van slagletters de naam in het de armband. Hierbij is het ook mogelijk om nog een ster langs de letter te plaatsen.

 

Het ontstaan van de gedenksieraden voor sterrenouders.

Deze waardevolle gedenksieraden zijn ontstaan door ons eigen verhaal. Onze rollercoaster waar we van de een op de andere dag plotseling in belandde. Tijdens deze onstuimige rit werd ons zoontje Daan* met 24+2 weken zwangerschap geboren. Na twee weken knokken door hem, ons en alle mensen in het Umc+ en alle mensen om ons heen is hij helaas toch overleden. Vanuit deze rollercoaster hebben wij kennis gemaakt met de mooie en o zo waardevolle stichting Make a Memory. En daaruit is deze dankbare en liefdevolle samenwerking ontstaan. 


In mijn blog lees je meer over het ontstaan van deze liefdevolle sieraden. Ik draag je bij me. Voor altijd dichtbij.