Kids

 

De mooiste kinderarmbandjes vind je bij Handmade by Sjiek!

Ben je opzoek naar een mooie kralen armband voor een meisje of een stoere armband voor een jongen? Bij Handmade by Sjiek! vind je de armband die jij zoekt! In het assortiment van Handmade by Sjiek! vind je namelijk de mooiste armbandjes voor kinderen.


Kinderarmbandjes met naam voor de persoonlijke touch.

Ben je op zoek naar een kinderarmbandje met een persoonlijke touch, zoals het de naam van je kind in de armband? Dan zit je hier goed! Een naamarmbandje is namelijk een ontzettend mooi en bijzonder sieraad voor zowel je dochter als zoon. Denk bijvoorbeeld aan speciale gelegenheden zoals doop, communie, een verjaardag of een bruiloft. Een kinderarmband met een persoonlijke touch maakt de outfit, en deze dag, helemaal compleet.


De armbanden worden gemaakt van de hoogstaande kwaliteit materialen, zo worden voor de kinderenarmbanden mooie houten of acryl kralen gebruikt. Er is ruime keuze uit kleur, denk aan meerdere kleuren roze, paars, lila, groen, zwart, blauw... En dit is nog maar een kleine greep uit het assortiment kinderarmbandjes. De armbanden worden verder afgewerkt met een mooi roosje en eventueel bedels, bijvoorbeeld in de vorm van een hart. Uiteraard is het ook mogelijk om de naam van je kind te verwerken in deze armband. Deze maak ik met letterkralen in de kleur zilver of wit.

De kinderarmbandjes worden door mij, Marij, met de hand gemaakt. Daarom is het ook mogelijk om (kleine) aanpassingen te doen. Heb je een idee, en zie je deze niet op de site vermeld? Stuur me gerust even een berichtje, en ik kijk even met je mee!

Kinderfeestje in Limburg: Je eigen armbandjes maken. 

Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestjes in Limburg? Allereerst gefeliciteerd met de jarige job thuis! Wat dacht je van een kinderfeestje waarbij de kinderen creatief aan de slag mogen gaan? De meiden, en uiteraard ook de jongens, gaan aan de gang met het maken van hun eigen armbandjes.

Op het einde van het kinderfeestje heeft ieder kind zijn of haar eigen creatie gemaakt. De een met lekker knal kleurtjes en een te gek motiefje en de ander een mooie, maar rustige kralen armband. Leuk om te zien hoe lekker geconcentreerd ze bezig kunnen zijn en trots zijn op hun eigen gemaakte armbandjes. 

Kinderfeestjes vind ik elke keer weer een feest om te mogen geven! Het sluit perfect aan bij mijn ‘andere job’, werken bij de buitenschoolse opvang. Het enthousiasme, de vrolijkheid, creativiteit, open mind en lekker kleurrijke eindresultaten, i love it!

Handmade by Sjiek verzorgt kinderfeestjes waarbij de kinderen sieraden gaan maken bij je thuis, rondom America (Limburg), Horst, Venray.