Kinderfeestjes - armbandjes maken


Armbandjes maken tijdens een kinderfeestje in Limburg.

 

Kinderfeestjes voor jongens en meisjes regio Venray, Limburg

 

Jeah, allereerst, hiep hiep hoera, van harte gefeliciteerd met de jarige job!
Nu is het is tijd om een leuk kinderfeestje te gaan regelen. Wat dacht je van een kinderfeestje waar de meiden, en uiteraard ook de jongens, hun eigen sieraden gaan maken?

Hoe ziet het kinderfeestje van Handmade by Sjiek! eruit?

De kinderen gaan tijdens het feestje hun eigen armbanden set maken. Deze set bestaat uit maar liefst vier armbandjes!

Allereerst begin ik het feestje door een uitleg te geven over wat we precies gaan doen, welke materialen ik bij me heb (waaronder veel kralen en bedels) en hoe we deze gaan gebruiken. Daarna mogen de kinderen zelf lekker creatief aan de slag. Ze gaan beginnen met het uitzoeken van de kralen en de bedels. Deze mogen ze dan op hun rijgbordje leggen om ze vervolgens te gaan rijgen aan elastiek. Er is volop keuze uit gekleurde kralen. Ook mogen ze aan elke armband twee bedels hangen, dit zorgt voor de finishing touch aan hun zelfgemaakte armbandjes.
Ook mogen alle kinderen een gekleurd elastisch armbandje uitzoeken om de set helemaal compleet te maken. 

Om het geheel compleet te maken gaat ieder kindje ook een eigen sieraden-opbergzakje maken, zodat ze hun eigen armbanden set ook mooi en veilig kunnen opbergen. De kinderen gaan dit nog versieren met stiften en stickers.

Kinderfeestjes voor meiden en jongens bij Handmade by Sjiek, regio Horst aan de MaasCreatieve kinderfeestjes geschikt voor meisjes én jongens! 

Op het einde heeft ieder kind zijn of haar eigen creatie gemaakt. De een met lekker knal kleurtjes en een te gek motiefje en een ander kindje kiest juist voor mooie rustige en neutrale kralen voor in de armband. Leuk om te zien hoe lekker geconcentreerd ze bezig kunnen zijn en hoe trots ze zijn op het einde van het feestje, op hun zelfgemaakte armbandjes. 


Kinderfeestjes blijven een feest om te mogen geven.

Kinderfeestjes vind ik elke keer weer erg mooi om te mogen geven! Als de kinderen het leuk hebben, geniet ik ook. Het sluit ook perfect aan bij mijn ‘andere job’, werken bij de buitenschoolse opvang. Het enthousiasme, de vrolijkheid, creativiteit, open en met lekker kleurrijke eindresultaten, i love it!


Praktische info


Hoe lang duurt het kinderfeestje en waar vind het plaats? 

Het kinderfeestje duurt in totaal (ongeveer) 75 minuten. De ene keer is het iets langer, de andere keer iets korter. Dit is vooraf niet strak te plannen, dit is namelijk ook afhankelijk van het groepje, de leeftijd, concentratie. Maar gemiddeld duurt het dus 75 minuten.


Het feestje vindt doorgaans plaats bij de jarige job thuis. Dit omdat dit ook gewoonweg lekker praktisch is. Jullie kunnen de kinderen thuis ontvangen en starten met het openen van het feestje, denk aan liedjes zingen, cadeautjes uitpakken, misschien wel taart of echte Limburgse vlaai eten.. Daarna kun je gewoon lekker thuis blijven met de kinderen en sluit ik aan. Verder hoef je geen materialen of iets dergelijks te regelen, ik heb alles voor het feestje bij me. Handig hierbij is als er een tafel is waar we met z’n alle omheen kunnen zitten zodat we alle spullen in het midden kunnen zetten. Een eetkamer tafel is hiervoor al voldoende.

Creatief kinderfeest regio Horst aan de Maas en VenrayDe kosten
De kosten voor een kinderfeestje zijn 10€ per kind. (Indien de afstand vanuit Handmade by Sjiek (America, Limburg) meer dan 25 km retour bedraagt, wordt er 0,20€ per kilometer berekend).

Datums
Omdat kinderfeestjes het hele jaar door gegeven worden heb ik hiervoor geen datums van te voren vast staan, neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken! Vaak is een woensdag middag of een zaterdag geen probleem.

 

Creatief kinderfeestje voor meiden in Limburg

 

 

Armbandjes maken tijdens een kinderfeestje regio Horst aan de Maas


Enthousiaste reacties over het kinderfeestje:

 “Bedankt voor het kinderfeestje. De dames vonden het stuk voor stuk geweldig!“

"Het kinderfeestje was erg geslaagd! De meiden waren allemaal hartstikke blij met hun eigen armbandjes. Super!"