Koningsmarkt

 

 

digitale koningsmarkt bij handmade by sjiek

 

Vorig jaar was het tijd voor de eerste digitale koningsmarkt bij Handmade by Sjiek, het was een en al gezelligheid online, dus ook dit jaar gaan we er een toffe online markt van maken! 

Hier staat in ieder geval een leuke spotify-kingsday-playlist te spelen, zet jij hm ook op? Vanochtend in alle vroegte heb ik mijn digitale kleedje voor je uitgerold, en ik show je items die ik speciaal voor jouw geselecteerd heb.Wie weet heb jij nu wel een oranje tompouce vast en ga je zo lekker smikkelen. En daarnaast lekker rond struinen in de shop. Ik wens alvast veel plezier! Heb je zin om een kletspraatje te maken, zoals je normaal ook zou doen op een koningsmarkt? Gebruik dan lekker de chat en klets erop los, ik kom dan ook gezellig even meekletsen. Gezelligheid!

Speciaal voor jou heb ik iets extra's, een leuk kleinigheidje wat je bij je bestelling gaat ontvangen! Indien je voorkeur hebt voor een kleur, zwart - grijs - groen, geef dit dan even door bij het bestelproces en dan zorg ik voor de rest. (Deze actie geldt alleen voor bestellingen die gedaan zijn op 27 april)

Ik wens jou een hele fijne dag vandaag!

Let's rock this day,
Liefs Marij