Leren (wikkel) armbanden


De mooiste leren (wikkel) armbanden voor elke vrouw vind je bij Handmade by Sjiek!

Ben je opzoek naar een unieke leren armband? Dan ben je bij Handmade by Sjiek! aan het juiste adres. Alle lederen armbanden, worden met de handgemaakt waardoor jij altijd een unieke armband hebt. De leren armbanden zijn als wikkel te verkrijgen, ook wel bekend als de wraparmband. Dat wil zeggen dat de armband twee keer om je pols wikkelt. Maar ook zijn er exemplaren die maar een keer om je pols gaan, de ‘gewone’ leren armbanden. In alle armbanden wordt gewerkt met meerdere lederen koorden, en deze sluiten met een sluiting. Daardoor zorgen de armbanden in één keer voor een happy armcandy! Whoopwhoop, let’s rock this day!
De wraparmbanden zijn stoer en tegelijkertijd ook sjiek en daarmee de ultieme musthave voor elke vrouw.

Handmade with love – Wear with it love. 

De sieraden van Handmade by Sjiek! worden door mij, Marij, hand gemaakt. Van het ontwerp proces tot het eindproduct, alle stappen zijn geweldig om te mogen doorlopen. Creatief bezig zijn, love it! Dus je kunt je voorstellen dat alle items met veel liefde én plezier gemaakt worden. Handmade with love gaat bij Handmade by Sjiek! zeker op.

De lederen dames wikkelarmbanden, hebben een lieve maar toch ook stoere uitstraling. De combinatie van verschillende kleuren en structuren, zorgen ervoor dat elk item een unieke uitstraling heeft en daardoor bijzonder is.

Jouw eigen lederen armband samenstellen?

Wil je jouw eigen leren armband samenstellen? Ook dat kan! Wanneer je contact met me opneemt, gaan we samen het creatieve proces in. We bekijken waar jij wilt dat jouw leren armband aan voldoet en wat voor ideeën je al hebt. Denk aan kleur, afmeting of eventuele bedel. Wil je meer weten over het samenstellen van jouw eigen leren dames armband? Stuur me dan een berichtje!