Levertijd en verzenden


Levertijd

Ik vind het belangrijk dat bestellingen zorgvuldig en snel bij je worden geleverd. Mijn streven is dan ook dat bestellingen die geplaatst worden, binnen 24-48u* verzonden worden. Mocht om wat voor reden dan ook deze levertijd niet te behalen zijn, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Op het moment dat je pakket verzonden is, ontvang je hiervan altijd een bericht, en indien het met pakketpost verstuurd wordt ontvang je ook altijd een track and trace code.

 

Bezorging

Je kunt je pakket zowel thuis, als op een ander adres laten bezorgen. 

De levering verloopt via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen. Zodra ik je bestelling heb afgegeven ligt dit in handen van PostNL.

Wil jij je bestelling afhalen? Ook dat kan! Dit kun je tijdens het bestelproces doorgeven. Je kunt de betaling gewoon afronden door een van bovenstaande betaalmethodes te kiezen. Daarna krijg je van mij een bevestiging met een aantal opties wanneer je je bestelling kunt afhalen.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen: 
voor zowel brievenbuspost als pakketpost 2,50€


De verzendkosten voor bestellingen buiten Nederland bedragen: 
Brievenbuspost 4,50€
Pakketpost 9,00€