Markt

markt bij handmade by sjiek

Genieten, maar dan even anders!
Normaal gesproken zou ik vandaag te vinden zijn op de zomermarkt in Arcen. Een markt waar ik al enkele jaren sta en veel leuke en gezellige momenten heb beleefd. Een drukke markt, gezellige mensen, een praatje hier en daar, andere leuke markt-lieden, leuk muziekje op de achtergrond; kortom, een top-dag! Een markt waar je lekker kunt rond struinen, genietend van het zonnetje, rustig langs alle kraampjes lopen en overal lekker rond kijken en te leuke aankopen doen.  

Omdat deze evenemten nu er helaas niet zijn, en ik toch een creatieve ingeving kreeg, heb ik nu gewoon een heuze online markt! 
Hier zie je een greep van het assortiment wat ik mee zou nemen, op weg naar Arcen. Je ziet items voorbij komen waar Handmade by Sjiek om bekend staat, zoals de leren (wikkel)armbanden, maar ook zie je nieuwe items voorbij komen. Zoals de leren sleutelhangers in de vorm van een ster, andere sleutelhangers met kralen. En uiteraard ook tassen, clutches en de ideale festival portemonneetjes. Gewoon, omdat ze altijd handig zijn. En natuurlijk nog veel meer. 

Eeeennn uiteraard hoef je op een markt geen verzendkosten te betalen, en laten we vandaag gewoon even een beetje "gek" doen, vandaag betaal je ook geen verzendkosten in de shop. Gebruik hiervoor de code "blijmetjou"

Alleen vandaag, woensdag 22 juli tot 00.00u, is de markt geopend. 

Let's rock this day & Enjoy shopping!
Liefs Marij