Mix and match armbandensets


De mooiste dames sieradensets vind je bij Handmade by Sjiek!

Het is zo handig om minstens een mix and match set basis-collectie sieraden te hebben! Onmisbaar zou ik het eigenlijk wel willen noemen. Het is namelijk zo handig, je kunt eindeloos blijven combineren met deze sieradensets. De ene keer kies je ervoor om de complete set te dragen, terwijl je  een andere keer kiest voor bijvoorbeeld een of twee kralen armbandjes, of een paar kralen armbandjes gecombineerd met een leren armband. De keuze is reuze. Stem het af op de outfit die je draagt, de gelegenheid waar je naar toe gaat of op je stemming van die dag. Alles kan en alles mag. Maak van elke dag een feestje. I love it!

Bij de armbanden sets wordt gebruik gemaakt van kralen. Trendy, nature, robuust zijn kernmerken voor de kralen die gebruikt worden. Er wordt zowel gebruik gemaakt van houten, acryl en top facet kralen. De meest gebruikte maten zijn 4mm en 6mm. De facet kralen armbandjes zijn er in vele kleuren én met een schitterende coating. De geslepen glas kralen zorgen voor een unieke look aan je set. Daarnaast komt er ook vaak een leren armband terug in de mix and match set, dit kan een enkele armband of een wikkelarmband zijn. Dit geeft de set een complete look en zorgt voor een geslaagde happy armcandy. 

 

Uniek in onze collectie zijn de sieradensets met edelstenen.

Bij de sieradensets met edelstenen is ook een ruime keuze aan soorten. Elke vrouw houdt van mooie sieraden, maar deze armbanden hebben net een extra betekenis. Zou kan je iemand een hart onder de riem steken of een liefdevolle boodschap geven. Edelstenen hebben een speciale werking en / of betekenis, en hierdoor het perfecte cadeau om te geven aan een ander of aan jezelf.

Onze collectie dames armbanden met edelstenen bestaan uit kralen van onder andere laboriet, hematiet, serpentine, jasper of tijgeroog.