Over Handmade by Sjiek!


Handmade by Sjiek! is een sieraden en accessoires label wat al enkele jaren garant staat voor een basic collectie sieraden, tassen en portemonnees. Deze leuke basic musthaves zorgen ervoor dat jij elke dag je outfit compleet kunt maken en daardoor kunt shinen bij elke gelegenheid, of dit nu een uitje met vriendinnen, een date of een zakelijke afspraak is. Jij bent er klaar voor!

 

Het gezicht achter Handmade by Sjiek!

Handmade by Sjiek! wordt sinds 2016 gerund door mij, Marij Weijs. Zoals je ziet vind je in de shop veel items die door mij, Marij, met veel passie, liefde én plezier gemaakt worden. Creatief bezig zijn, i love it!


Een basic collectie sieraden zodat je ze altijd en overal bij kunt combineren, dat vind ik belangrijk. Dit houd ik bij zowel het ontwerp- als het maakproces goed in de gaten. Uiteraard is kwaliteit daarbij ook heel belangrijk. Dit geldt zowel voor de armbanden, maar ook voor alle andere producten. Dus alle items in de shop, van armbanden, oorbellen tot tassen en de portemonnees, worden met veel liefde, plezier én zorg uitgezocht.

Doordat ik veel items zelf maak is er natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om een sieraad op maat te laten maken. Heb je bepaalde wensen of ideeën? Neem dan gerust contact met me op! Vind ik leuk, dan gaan we samen de mogelijkheden bekijken. Want ook dit vind ik super, om mijn passie voor het vak samen met jou te mogen delen.

 

Enkele weetjes over mij, Marij, het gezicht achter Handmade by Sjiek!...

- Ik heb een ‘lichte’ sieraden én tassen tic, maar wat wil je, met zoveel te leuke items in het assortiment...
- Creëren, i love it! Heerlijk om mijn creativiteit kwijt te kunnen in Handmade by Sjiek. 
- Genieten kan ik van het zonnetje! Heerlijk, lekker buiten zijn met een goed boek, of met ons klein, eigenwijs maar lief teckeltje. Verder hebben we nog twee dwergpapegaaitjes in huis die regelmatig een fijn deuntje voor ons fluiten.
- Sushi, lekkerrrr!
- Volkswagenbusjes vind ik echt te gek! Mijn droom is om ooit nog eens in zo’n tof busje te mogen reizen...
- Ik ben mama van Daan☆ en Teun. 
- De herinneringssieraden die ik in samenwerking met Make a Memory maak, zijn ontstaan nadat onze zoon Daan☆ (26.06.2019-11.07.2019) overleden is door vroeggeboorte. Lees er meer over in mijn blog wat ik hiervoor schreef.  
- Naast Handmade by Sjiek! ben ik ook nog werkzaam op een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang, voor mij een ideale combinatie!

Ik wens je een fijne dag én heel veel shopplezier!

Heb je nog vragen of wil je nog iets anders kwijt? Stuur me dan gerust een berichtje. Ik kijk graag met je mee. Wil je op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes, acties en alle andere leuke dingen? Word dan lid als Member van Sjiek.

 

 

het gezicht achter handmade by sjiek


Let’s rock this day!


Liefs Marij