Retourneren


Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling (gedeeltelijk) retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, teruggestort.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende: 
- Meldt binnen 14 dagen dat je een (of meerdere) artikelen retour wilt sturen,
- Zorg dat de retourzending tijdig bij Handmade by Sjiek! geleverd word (na de annulering heb je hiervoor nog 14 dagen de tijd),
- De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. Het terugsturen van het pakket is voor eigen kosten en risico. Het advies is daarom ook om te verzenden met een track and trace code.
- De kosten voor het terugsturen zijn voor de kopende partij. 
- De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien ze gedragen zijn. 
- Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan deze waardevermindering van het product aan je doorberekenend worden. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet retour gestuurd worden. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling definitief. 

Je retour wordt na ontvangst van je pakket, per e-mail bevestigd. Terug te storten bedragen worden zo snel mogelijk (doorgaans binnen twee werkdagen na ontvangst van de retourzending), maar uiterlijk binnen 14 werkdagen naar je teruggestort.


Retour adres

Handmade by Sjiek!
Kerkbosweg 40A
5966 NP America (Limburg)

 

Formulier voor retouraanmelding / herroepingsrecht

​Het forumlier voor retouraanmelding / herroepingsrecht vindt je hier (PDF-bestand)​