Sieraden giftset


De mooie dames sieraden giftsets vind je bij Handmade by Sjiek!

Ben je opzoek naar een mooie sieraden set om cadeau te geven? Een set met een feelgood gevoel? Dan zit je bij Handmade by Sjiek! helemaal goed
De sieraden giftsets bestaan uit een mooi subtiel en handgemaakt kralen armbandje in de kleur zilver, gecombineerd met een kaartje met een bijzondere boodschap. Een leuk cadeautje voor jezelf, of om cadeau te geven aan een lief iemand in je leven. Ook zijn de sieraden giftsets zijn het perfecte cadeau voor een verjaardag, voor Moederdag of voor de feestdagen. Zo heb je altijd een uniek en persoonlijke cadeau. De sieradenkaartjes, hebben altijd de juiste boodschap voor het juiste moment, passend bij jou en de ontvanger.

Onze armbanden worden gemaakt van de mooiste materialen zoals edelstenen, leer en stainless steel. Zo zorgen wij er voor dat je onze kralenarmbanden ook kunt dragen wanneer je allergisch bent voor bijvoorbeeld nikkel.

Armbanden van Handmade by Sjiek! – Handmade with love – Wear it with love.

Onze sieraden giftsets bestaan uit luxe kralen armbanden voor elke vrouw. Onze armbandjes kenmerken zich door de fijne, minimalistische en luxe look, maar zijn verrassend betaalbaar. Doordat elke armband met de hand gemaakt wordt van de mooiste materialen, is elke armband uniek. Net zo uniek als elke vrouw.

De sieraden van Handmade by Sjiek! worden door mij, Marij, handgemaakt van de mooiste materialen die zorgen dat je ze lang met veel plezier kunt dragen.
Van het ontwerp proces tot het eindproduct, alle stappen zijn geweldig om te mogen doorlopen. Van elke stap geniet ik intens. Creatief bezig zijn, love it! Dus je kunt je voorstellen dat alle items met veel liefde én plezier gemaakt worden. Handmade with love gaat bij Handmade by Sjiek! zeker op.