Sieraden mystery box


Een pakket vol verrassingen heb je te pakken met deze sieraden mystery boxen van Handmade by Sjiek!

Een pakket vol verrassingen op het gebieden van sieraden en accessoires, dat zijn deze mystery sieraden boxen zeker! Wat ook zeker is, is dat je met een van deze drie boxen verrast gaat worden met lekker veel items uit de shop, leuke musthaves die niet mogen ontbreken in je persoonlijke sieraden en accessoires collectie.

Deze sieraden boxen zijn super leuk om jezelf cadeau te geven, maar wist je dat deze box ook regelmatig als cadeautje voor iemand anders gekocht wordt? Als cadeautje voor een verjaardag, voor Moederdag of voor de feestdagen. Of natuurlijk gewoon zo maar, als bedankje of als lief gebaar. Het is namelijk ook mogelijk om de box rechtstreek naar de ontvanger te versturen. Vermeld dit even tijdens je bestelling, en dan voeg ik een persoonlijke boodschap toe zodat de ontvanger weet van wie dit toffe cadeau komt.


Verschillen tussen de sieraden mystery pakketten.

De sieraden mystery box is in drie verschillende maten te verkrijgen, te weten small, medium en large. Een unieke verrassing van mij voor jou! In elke box vind je toffe fashion-items uit onze shops. Welke en hoeveel hangt natuurlijk af van de grote van de box, maar ik kan je beloven dat het een leuke mix is en dat het voor iedereen draagbaar is.

De box heeft een gigantische waarde ten opzichte van de prijs die jij betaalt, dus laat je verrassen door een van deze boxen.