Sieraden workshops


Sieraden workshop waarbij je je eigen leren armband gaat maken.


Helaas is het momenteel niet mogelijk, door het COVID-19 virus, om workshops te boeken. Dit omdat het voor mij tijdens een workshop niet haalbaar is om de afstand van 1,5 meter te kunnen waarborgen. Erg jammer! Wat mis ik het geven van de workshops en om samen het creatieve proces in te duiken!Sieraden workshop bij Handmade by SjiekSieraden workshops volwassenen in Limburg.

Vind jij het ook leuk om zelf creatief aan de slag te gaan? En op het einde van de workshop trots met je eindresultaat naar huis te mogen gaan? Dan zit je hier helemaal goed! Je gaat aan de slag met het maken van een eigen armband, gemaakt van leer. Hierin heb je zelf super veel keuze, denk hierbij aan kleurgebruik, de structuren van het leer en de diktes. Je kunt je eigen happy armcandy creëren.

De sieraden workshops van Handmade by Sjiek! zijn geschikt voor alle leeftijden. Denk hierbij aan een activiteit voor een vriendinnen dag in Limburg, een uitje met de dames van de familie (tantes, nichtjes, moeders, oma’s..), of juist een personeelsuitje met al je collega’s.


Lees hier meer informatie over de sieraden workshops voor volwassenen.


Sieraden maken tijdens kinderfeestjes in Limburg.


Ook de kinderen vergeten we niet in het creatieve proces! Super leuk om het enthousiasme van de kids te mogen zien. Ieder kind heeft weer zijn of haar eigen creativiteit, de een met lekkere knal kleurtjes, en de ander juist rustig een kleurgebruik. Motiefjes, of niet. Alles mag en alles kan. Ook hier is een ruime keuze uit gekleurde kralen en bedels zodat de kinderen hun eigen unieke armbanden set kunnen maken zodat ze op het einde trots naar huis met hun eigen sieraden set van maar liefst vier armbandjes in totaal.

Lees hier meer informatie over de kinderfeestjes.Creatieve kinderfeestjes bij Handmade by Sjiek 


Beide workshops, zowel die voor volwassenen als voor kinderen, vind ik super tof om te mogen geven! Het creatieve samen met elkaar delen. En daarnaast te mogen genieten van al het enthousiasme, vrolijkheid en de leuke eindresultaten die bij elke workshop komen kijken. Love it! Daarnaast sluiten de kinderfeestjes ook perfect aan op mijn baan in loondienst, werken bij de buitenschoolse opvang.