Workshop - je eigen leren armband maken


Sieraden workshop waarbij je je eigen leren armband gaat maken.

Sieraden workshop waarbij je je eigen armband ga maken bij Handmade by Sjiek, regio limburg, Horst aan de Maas, Venray

 

Helaas is het momenteel niet mogelijk ivm mijn zwangerschap en verlof om een workshop te volgen. In het nieuwe jaar, 2023, hoop ik weer volop aan de slag te kunnen! 


Sieraden workshops voor alle leeftijden vind je bij Handmade by Sjiek! 

Heb jij een vriendinnen dag gepland staan, een uitje met alle tantes en nichtjes of misschien wel een vrijgezellenfeest? Wat dacht je van deze gezellige workshop waarbij je in de middag, of in de avond, samen met je vriendinnen, familie of collega’s aan de slag gaat? 
En wist je al dat ook kinderen creatief aan de gang kunnen gaan tijdens een kinderfeestje?

Sieraden workshop in Limburg.

Vind jij het ook leuk om zelf creatief aan de slag te gaan? Dan is deze workshop, waarbij je je eigen leren (wikkel)armband gaat maken iets voor jou! 

Zoals de naam van de workshop al doet vermoeden, gaan we tijdens de workshop aan de slag om je eigen unieke handmade armband te maken. We duiken samen het creatieve proces in. Je gaat uiteraard de armband maken die bij jou past, of deze nu een hele subtiele look heeft, of een lekker volle en stoere uitstraling, alles kan én (bijna) alles mag.. 

De workshop beginnen we met de keuze uit het leer, en geloof mij, er is een ruime keuze uit verschillende kleuren leer. En niet alleen kleurkeuze, ook is er keuze in verschillende diktes en structuren van het leer. Ook kun je kiezen of de armband één of twee keer om je pols draait. Zodra jullie hier een keuze in gemaakt hebben gaan we aan de slag met bedels. Dit zorgt voor de finishing touch aan je armband. Tijdens de workshop mag je alles zelf gaan bevestigen, ik neem je stap voor stap mee in dit hele proces. Super leuk om dit samen te mogen doen, en ook is het top om op het einde te zien dat ieder haar eigen unieke creatie heeft gemaakt!

Zoals je ziet gaan lekker creatief aan de gang, en je gaat naar huis met je gemaakte leren (wikkel)armband.

Sieraden workshop gemeente Horst aan de Maas bij Handmade by Sjiek!Praktische info, locatie, kosten en datum.

Duur en locatie
De workshop zal 2 tot 2,5 uur duren. De locatie van de workshop is in overleg. Deze kan namelijk bij mij plaats vinden, in America (Limburg), maar ook kan de workshop op locatie plaats vinden. Indien de afstand vanuit Handmade by Sjiek meer dan 25 km retour bedraagt, wordt er 0,20€ per kilometer berekend. 

Kosten
De kosten voor deze workshop zijn 27,50€ per persoon, dit is een all-in prijs. Dit is inclusief alle materialen, denk hierbij aan al het leer, de sluitingen, de bedels en alle kleine benodigdheden. Tijdens de workshop staat er uiteraard koffie, thee en iets lekkers klaar.  

De workshop zal doorgaan vanaf 4 personen.

Een datum afspreken
Wil je graag creatief aan de gang? Super leuk! Stuur me dan een berichtje, dan gaan we samen een datum afspreken. Heb je nog vragen, ook dan hoor ik graag van je!

 

Creatieve workshop met collega's, vrienden en familie in Limburg bij Handmade by Sjiek!